Gyakori kérdések

Mit kell tennem, ha nem tudom befejezni a megrendelést?

Ha gond van a megrendelés teljesítésével, hívjon minket a +421 908 815 654 telefonszámon, vagy írjon nekünk az e-mail eshop@japitex.hu címre.

E-mailben adja meg a termék típusát (kódját), méretét, színét és darabszámát, valamint elérhetőségeit (név, telefonszám, e-mail, számlázási és kézbesítési cím), valamint a szállítási módot, hogy a megrendelt terméket eljuttassuk Önhöz és a fizetési módot.

Mikor szállítják ki nekem a megrendelést?

A terméket megpróbáljuk a lehető leghamarabb kézbesíteni a megrendelés megerősítése után. Azonnal feldolgozzuk a megrendeléseket, ha az áruk raktáron vannak. Ha jelenleg nincsenek raktáron a termékek, e-mailben értesítjük a szállításuk időpontjáról.

A szállítási idő a választott szállítási módtól is függ. A GLS futárszolgálaton keresztül a csomag a megrendelés elküldésétől számított 1-2 munkanapon belül lesz kézbesítve (a csomag 2-3 nap alatt lesz kézbesítve Csehországba), a Szlovák Postán keresztül pedig 2-3 munkanapig tart a kézbesítés.

Lehetséges személyesen átvenni a megrendelt termékeket?

Igen, a megrendelt termékeket személyesen is átveheti minden munkanapon 7:00-16:30 óra között a következő címen: Povstalecká 61, Banská Bystrica 974 09

Miután megrendelése elkészült és készen áll az átvételre, telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt.

Mi van, ha nem felel meg a méret? Visszaküldhetem a kiszállított termékeket?

Természetesen! Kockázat nélkül vásárol nálunk. Ha a termék bármilyen okból nem felel meg Önnek, akkor a szállítás kézhezvételétől számított 5 napon belül problémamentesen és indoklás nélkül visszaküldheti.

További információ arról, hogyan kell eljárni az áruk visszaküldése esetén, itt található: Panaszok és visszaküldések

Mit kell tennem, ha elfelejtettem a bejelentkezési adataimat?

Ha elfelejtette bejelentkezési adatait, lépjen velünk kapcsolatba a +421 908 815 654 telefonszámon, vagy írjon nekünk az e-mail eshop@japitex.hu címen.

Ha elfelejtettte felhasználónevét, szükségünk lesz a regisztráció során megadott e-mail címre (vagy egyéb adataira - név, vezetéknév ...), hogy rendszerünkben megkereshessük Önt.

Ha elfelejtette bejelentkezési jelszavát, létrehozunk egy újat, amelyet majd módosíthat.

Nem találta, amit keresett?

Ha nem találta meg a választ kérdésére, lépjen velünk kapcsolatba a +421 908 815 654 telefonszámon vagy e-mailben az eshop@japitex.hu címen, örömmel segítünk. Minden munkanapon 7:00-16:30 óra között elérhetőek vagyunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre és 2.000 ft kedvezménnyel ajándékozzuk meg

Soha ne késsen le egy ajánlatot. Iratkozzon fel a hírlevélre, és 2.000 ft kedvezménnyel ajándékozzuk meg az első 20.000 ft feletti vásárlásra